Het Bedrijf

Wie zijn wij
Wij zijn een bedrijf dat auto’s in en verkoopt. Wij kopen auto’s en verkopen auto’s waar wij een goed GEVOEL bij hebben. Wij streven er naar om auto’s te verkopen die netjes zijn en goed onderhouden, daarom doen wij het onderhoud niet zelf, maar besteden dit uit aan merk kundige bedrijven. Zo hebben wij het gevoel dat de auto’s die wij verkopen probleemloos naar de nieuwe eigenaar kunnen.

Visie van het bedrijf
Geen korte termijn denken in de verkoop van een auto. Het gaat er om dat wij auto’s verkopen waarvan de nieuwe eigenaar zal denken en voelen dat hij zijn volgende auto weer bij “ Het kanon” zal gaan kopen. Wij hebben geen super mooi en flitsend nieuw pand,  maar verkopen de auto’s vanuit een huiselijk gevoel.  Hierdoor hebben wij zo min mogelijk kosten en zullen wij de prijzen van onze auto’s laag kunnen houden.

De naam “Het kanon”
Wij wilden een naam die in het geheugen bleef hangen. Een naam die je niet snel vergeet. Rik Felderhof interviewde een Man in Schotland die zei” je bent geen man als je geen Kanon in de tuin hebt”. Wij hebben hierop een kanon in de tuin gezet en ons bedrijf “Het kanon” genoemd.

Welke auto’s
Wij proberen zo veel mogelijk auto’s te kopen waar wij  een goed gevoel bij hebben. De merken waar wij veel in handelen zijn:
* Volvo
* Saab
* Mercedes
* Jaguar
Dit zo wel in het hoge segment prijzen als in het lage segment.