Lexus RX 300 president uitvoering

Merk, model: Lexus RX(-H)
Bouwjaar: 2005
Brandstof: Benzine
Kilometerstand: 146.814 km
Vraagprijs: € 27950
NAP:  


Omschrijving:
Een geweldige auto met zeer veel luxe. Waaronder: ABS, Spoiler achter, airbags achter, airbags voor,
airconditioning, alarm, audiobediening op het stuur, automaat, boordcomputer, bumpers in carrosseriekleur, cd-wisselaar, centrale vergrendeling, climate control, cruise control, deelbare achterbank, elektrisch verstelbare voorstoelen, elektrische ramen, hoofdsteunen achter, koplampsproeiers, lederen stuurwiel, lichtmetalen velgen, middenarmsteun voor, middenarmsteun achter, mistlampen voor, navigatiesysteem, parkeersensor, radio/cassette, regensensor, reservewiel, ruitenwisser achter, startonderbreker, stoelverwarming voor, stuur in hoogte verstelbaar, stuurbekrachtiging, traction control, vierwielaandrijving (4×4), voorruitverwarming, warmtewerend glas, xenon verlichting, meedraaiend met het stuur.
Super geluidsinstalatie!!
Nap aanwezig, Boekjes aanwezig Keurig onderhouden !
Inruil mogelijk !!